Rugăciune puternică de seară în 4 trepte, cinstește ziua ce s-a încheiat, iar la final spui ce dorinţe noi ai pentru ziua ce urmează

Rugaciunea de seara in 4 trepte

Rugăciunea de seară în 4 trepte este o rugăciune puternică și fiecare treaptă trebuie rostită ca la carte pentru ca aceasta să aibă efect. Iată care este rugăciunea de seară în 4 trepte:

Prima treaptă

„Doamne, îţi mulţumesc şi te binecuvântez pentru că astăzi…” şi spui ce motive ai să-i mulţumești şi să-l binecuvântezi pe Dumnezeu pentru ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.

A doua treaptă

„Doamne, ajută-mă să iert cum ierţi Tu, vino Tu în mine şi iartă pe…” şi îi spui pe cei pe care îi ai a-i ierta pentru ziua respectivă, care ți-au greşit ție și familiei tale în ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.

A treia treaptă

„Doamne, iartă-mă pe mine pentru că…” și spui ce crezi că ai greșit cu fapta sau cu gândul și de-abia după aceea zici așa: „Și pentru astea iartă-mă, Doamne, pe mine așa cum și eu iert greșiților mei pentru că aşa ne înveți Tu, Doamne Dumnezeul nostru, în rugăciunea de căpătâi «Tatăl nostru». Amin!”.

A patra treaptă

„Doamne ajută-mă, că mâine vreau să…”şi aici, la ultima treaptă spre iertarea lui Dumnezeu, spui ce dorinţe noi ai pentru ziua ce urmează.

Filed under: RugaciuniTagged with: