Rugăciunea ce se spune în postul Crăciunului, atrage binele în viața ta

Rugaciunea din Postul Craciunului

Rugăciunea şi Postul sunt un remediu valoros ce aduc sănătate sufletească şi trupească, întărirea voinţei şi credinţei.

Acei oameni cu credință-n Dumnezeu trebuie să-și ceară iertare pentru păcatele lor, dar mai ales să meargă la biserică, să se roage și să se împace cu persoanele certate.

Postul reprezintă o purificare a organismului, dar înainte de toate trebuie gândit şi văzut ca o purificare sufletească şi spirituală şi apoi trupească.

S-a observat că posturile însoţite de rugăciuni sincere, intense şi spuse din tot sufletul cu emoţie şi sentiment au creat terenul ideal pentru spiritualitate, revelarea unor răspunsuri despre viaţă, sănătate şi existenţă.

Rugăciunea ce se spune în postul Crăciunului

“Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruință asupra păcatului; ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bunăplăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase, Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Filed under: RugaciuniTagged with: